نسترن و هاشم عزیز
از زوجهای آبان ماه 1403 هستن که پکیج شماره 4 رو برای مراسمشون انتخاب کردن.
این پکیج به صورت مختصر شامل فرمالیته تصویربرداری چهار دوربینه، هلی شات، مووی کم و ... هست.
لوکیشن انتخابی نسترن و هاشم عزیز باغ عمارت ایرانی بود . علاوه بر این باغ عمارت لوکیشنهای زیبای دیگری هست که میتونید در صفحه لوکیشن فیلمبرداری عروسی ببینید.
پکیج انتخابی: پکیج چهارم
فصل برگزاری: پاییز
لوکیشن تصویر برداری: باغ عمارت ایرانی
باغ تالار: باغ تالار آریانا
تشریفات: آریانا
مزون لباس عروس: مزون هستی
میکاپ آرتیست عروس: هورا بهاجی
پکیج انتخابی: پکیج چهارم
فصل برگزاری: پاییز
لوکیشن تصویر برداری: تور چابهار
افتخار اینو داریم که با اجازه عروس و دامادهای عزیزمون، نمونهکارهای جذابشون رو به اشتراک گذاشتیم تا شما هم بتونید به کمک نمونه کارهای عکاسی و فیلمبرداری عروس و داماد انتخاب درستتر و راحتتری داشته باشید.
نمونه کارهای عکاسی عروسی ما، تجربهای از هنر و خلاقیت است. با پکیجهای متنوع و انعطافپذیر عکاسی عروسی طوس، خاطراتتان را به زیباترین شکل ممکن ثبت میکنیم.
شماره تماس خودرا وارد کنید
آتلیه عکاسی عروس و داماد طوس با در اختیار داشتن پیشرفته ترین تجهیزات عکاسی و فیلم برداری و با تیمی با تجربه و حرفه ای، شیرینترین لحظه زندگی مشترک شما را به بهترین نحو ممکن ثبت و ضبط میکند. فیلم برداری مجالس عروسی، نامزدی، عقد، اجرای تورهای فرمالیته عروسی عکسبرداری استایل و رئال، تهیه آلبوم و تدوین تنها بخشی از تخصصی است که در آتلیه عکاسی عروس طوس استدیو به آن مسلط هستیم.
©کلیه حقوق این سایت متعلق به طوس استودیو می باشد.
حساب کاربری ندارید؟
ایجاد یک حساب کاربری